Forest night run/bike race

Forest night run/bike race

Srdečně Vás všechny zveme na sportovní akci do královehradeckých městských lesů, kde se již podruhé uskuteční noční závod  na 8/16/ 32 km s názvem FOREST NIGHT RUN/BIKE  dne 11.září 2015 se startem ve 20:00.

Pro rok 2015 nově i BIKE  8/16/32km, KOLOBĚH na 16/32km, KOLOBĚŽKA 8/16/32km.

Součástí závodu je i Dogrunning 8/16/32km.

Zde Vám také nově náš partner http://www.behejsepsem.cz/

nabídne zdarma zapůjčení vybavení na běh se psem – pro psa bezpečný a pohodlný postroj, pro člověka opasek pro pohodlný běh/chůzi a na propojení vodítko s amortizérem (odpružením). Vše je norské značky Non-stop Dogwear.
Mimo zapůjčení poradí s výběrem vhodných velikostí a celkově s tím, jaký typ vybavení se pro daný tým nejvíce hodí.
Dále funguje jako poradna pro tréninky běhu se psem. Řada běžců si myslí, že lze hned vyběhnout, ale každý pes je trochu jiný a proto je potřeba najít ideální cestu, aby to bavilo celý tým.
Také v centru závodu naleznete obchod s produkty viz: http://behejsepsem.cz/shop
 
Přijďte si vyzkoušet  do hradeckých lesů, jak se Vám poběží se svým čtyřnohým miláčkem!
 
V centru závodu si můžete bezplatně zapůjčit nutné vybavení, konzultovat trénink a přípravu psa na závody.

Závod je určen pro širokou veřejnost, všem výkonnostním kategoriím.

Trať závodu je vedena prostředím městských lesů Hradce Králové po zpevněných a nezpevněných lesních cestách, krátké úseky po asfaltu. Start a cíl je Bufet u Vlka, který je ideálním místem pro pořádání sportovních i společenských akcí. Nachází se v místě zvaném Vlčí jámy.

Přijďte zažít kouzlo nočního lesa, které musí dostat snad každého! Prostor i čas najednou získávají nový rozměr, obzor máte zúžen na dosvit čelovky a v jejím odlesku si všímaáte detailů, které ve dne nevidíte, výrazně roste vnímání lidských smyslů. Zamrazí vás, jak silně najednou začnete vnímat realitu a detaily. Jen vy a les, právě teď a tady. Veškerý reálný svět se vám smrskl na dohled, rychlost, hlučnost a klipovitost dnešní doby zmizela pryč a vy si užíváte jen svých pár metrů reality v úzkém kuželu viditelného světa. V temném lese na počátku podzimu si připadáte jako objevitelé…

Možnost bezplatného zapůjčení koloběžky od českého výrobce  koloběžek KOSTKA.

S koloběžkou se můžete seznámit v centru závodu, projet si část, či celou závodní trať!

KOSTKA má řešení pro začátečníky, pokročilé, profesionály, děti, pejsky, osoby se sníženou pohyblivostí, zkrátka každý si určitě najde tu svou koloběžku!

Centrum Zdravého pohybu NW Live  http://nwlive.cz/hradec-kralove/ Vám při závodě nabídne možnost kineziotapingu za cenu 100,- za tejp, pro zájemce seznámení s technikou Zdravého běhu, nordic runningu a nordic walkingu, k dispozici walkingové i runningové hole – půjčovací i na prodej.

Vizí centra Zdravého pohybu NW Live http://nwlive.cz/hradec-kralove/ je návrat k přirozenému pohybu. Zaměřuje se na práci s hlubokým stabilizačním systémem a správné držení těla formou cvičení SM Systém, walkingových aktivit a harmonizačních cvičení.

Hradec Králové

Městské lesy Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
obrazek Forest night run/bike race

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme