Filip Jančík - show filmové hudby


Pokud milujete filmovou hudbu, tuto show si nemůžete nechat ujít.
 
 
Nejprodávanější slovenský houslista FILIP JANČÍK, známý a oceňovaný několika unikátními projekty, poprvé v České republice. Jeho show a charizmatický projev si už zamilovaly desetitisíce diváků.
 
Po mimořádném úspěchu a vícekrát vyprodaných koncertech v pražském Rudolfinu, v Sono Brno, nebo v Karlových Varech se houslista Filip Jančík rozhodl kvůli velkému zájmu rozšířit svou show do dalších českých měst. Buďte svědky nezapomenutelného hudebního zážitku, který spojuje vášeň, talent a energii do jedinečného vystoupení.
 
Během českého turné představí divákům nejznámější filmové skladby ve svém jedinečném provedení. Hra o trůny, Gladiátor, Piráti z Karibiku, či skladby z filmů jako Inception, James Bond, Forrest Gump či Harry Potter.
 
Zažijte večer plný emocí, napětí a nezapomenutelných zážitků v souladu se světelnou show a mezinárodní doprovodnou kapelou.
 
Filip Jančík dosud vystupoval ve více než 25 zemích světa, včetně takových zemí jako Švédsko, Dánsko, Singapur, Kuvajt či Spojené arabské emiráty.
 
Spolupracoval také s kanadskou rockovou hvězdou Avril Lavigne, s níž vystoupil na zahajovacím ceremoniálu Speciálních olympijských her v Los Angeles. Na svůj koncert ho jako speciálního hosta pozval i samotný Karel Gott nebo David Koller.


Hradec Králové

Kongresové centrum Aldis

Termíny

6.5.2024

20:30
Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Nahlásit špatný termín »

Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme