Festival Cyklocestování

Tradiční specializovaná přehlídka cestopisných besed a promítání o „cyklocestování“ a cykloturistice. Tato nevšední akce je určena nejen pro všechny „cyklocestovatele“, kteří vyrážejí na své cesty po světě s kolem, ale i pro všechny příznivce nenáročné cykloturistiky, cestování a pohybu v přírodě. Těšit se můžeme na plno dobrodružství, sportovní výkony a plno krásných záběrů. Samozřejmostí je fajn nálada.

Hlavním programem bude promítání o unikátním sólovém cykloputování Tádeáše Šímy napříč černým kontinentem, kde nejednou šlo o holý život a zase na druhou stranu bylo prožito spousty nádherných chvil.

O zážitky nebude nouze ani v besedě Tomáše Zaplatílka, který se vydal vstříc dobrodružství do pohoří Pamír. Jedinečná bude rozhodně projekce mladého páru Dáši a Kuby, kteří se rozhodli vrátit z Nového Zélandu domů na kole. Tradičně nebude chybět Martin Stiller, který zavzpomíná na velkou cestu napříč Evropou až do Afriky a následně představí svou novou knížku „Evropou na kole“. Ivan Burkert Vám ukáže, jak došlapal na vysokém kole z Hradce Králové do Istanbulu!
Je tedy na co se těšit. Tak se stavte.

Festival pořádá spolek Cyklocestovatelé za významné podpory města Hradce Králové.

Hradec Králové

Konferenční sál Úřadu práce, Wonkova ul.

20 minut

vstupenky dvoudenní, jednodenní, bloky

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme