FACKA(P)!


Všichni znáte sérii akcí FuckUp Night, které se v Hradci Králové konaly celkem sedmkrát. Letos ji za TECHNOLOGICKÉ CENTRUM představíme trochu v novém kabátě, a to pod názvem FACKA(P)!. Máte se na co těšit.
 
Jedná se o večerní akci, kde se představí zajímaví speakeři z řad podnikatelů, umělců, sportovců, influencerů či veřejně známých osobností. Tito lidé se podělí během svých 10 minutových prezentací o své byznysové nebo projektové neúspěchy a facky, které obdrželi během své kariéry. Speakery budeme postupně zveřejňovat, ať máte trochu toho překvapení. Zajímá vás, kdo se s vámi podělí o svoje byznysové pleskance aka facky? 

Těšit se můžete na: 

Tomáše Horycha, tvůrce kontroverzních a erotických omalovánek pro dospělé
Tomáš je 32letý zaměstnanec a podnikatel, který se snaží prosadit v podnikání nejen v České republice, ale i v Evropě. Po několika neúspěšných projektech se nakonec soustředil na jeden, který ho však zatím nedokáže plně uživit. Tomáš je tvůrce erotických a kontroverzních omalovánek pro dospělé. K vytváření omalovánek byl motivován nouzí a viděnou příležitostí na trhu, kterou se rozhodl využít pomocí omalovánek s explicitními motivy. Postupně k již vytvořeným omalovánkám přidává další erotické a bizární motivy, čímž rozšiřuje svou nabídku.

Daniela Vacha, zakladatele firmy Sens - výrobce hmyzích potravin
Daniel, pro některé pod přezdívkou Cvrček, se věnuje rozšíření hmyzích potravin do evropského jídelníčku se svojí značkou Sens. Povídat bude o tom, jak se normální kluk z vesnice kousek od Hradce Králové dostal ke stavbě světově největších cvrččích farem v Thajsku, ale taky o tom, jak ty farmy zavíral. O tom, jak se na začátku dozvěděli, že hmyzí potraviny v Evropě nejde dělat, aby pak pionýrsky našli cestu, nebo taky o válce s dezinformátory, kteří si minulý rok vzali za cíl cvrččí potraviny aneb diktát z Bruselu, který lidem nařizuje jíst jedovaté brouky. Přijďte si poslechnout strastiplnou ale zajímavou cestu hmyzího podnikatele, aneb jak se neustále něco nevede, tak jak má, ale důležité je chybovat dopředu.

Petra Kleinera, učitele, konzultanta, fotografa, technologického nadšence a freedivera
Petr se pyšní 2,5 vysokoškolským titulem z rozličných oborů, díky čemuž se orientuje jak v technice, tak i v humanitních vědách. Nespokojenost s daným stavem ho stále nutí neustále hledat nové cesty. Počáteční fáze jeho profesní dráhy zahrnovala dlouholeté působení v korporátním prostředí, kde prošel pozicemi od specialisty až po ředitele marketingu. Monotónnost a stereotyp ho však jednoho dne dohnaly k radikálnímu kroku – opustil jistoty a vrhnul se na volnou nohu.  V současnosti předává své znalosti a zkušenosti studentům střední školy v Pardubicích, kde vyučuje fotografii. Jeho vášeň pro zachycování okamžiků a příběhů se tak stává i jeho profesním naplněním. Mimo pedagogickou činnost se Petr věnuje i marketingovému poradenství a pořádání workshopů na různá témata od fotografie až po umělou inteligenci. Petrovým velkým koníčkem je také audiovizuální tvorba. Neustálé experimentování, zkoušení novinek a hledání originálních řešení je nedílnou součástí jeho života. Petr je nadšený cestovatel a touha po dobrodružství ho přivedla až k freedivingu, fascinujícímu sportu, který mu umožňuje překonávat hranice a posouvat limity.

Evu Blahůtovou, korektorku, překladatelku, someliérku olivových olejů a zakladatelku firmy
Oliva gourmet, s. r. o. 
Eva se celý život věnovala spoustě aktivit. Díky tomu, že její rodiče v době, kdy přišla na svět, žili ve Venezuele, ji to vždy táhlo ke španělštině a hispánské kultuře. V roce 2010 v jejím životě nastal zlom, prošla vyhořením a skončila v nemocnici. Ne vždy je cesta životem zalitá sluncem. Dostala se z nejhoršího a došlo jí, že je potřeba ve svém životě udělat radikální změnu, rozhodla se jít za svým snem a odjela studovat do Španělska. Před návratem zpět do ČR přemýšlela, čemu by se doma mohla věnovat. A tak na popud svého tatínka započala svou novou profesní cestu a pod značkou a následně společností Oliva gourmet s. r. o. začala ze Španělska dovážet olivové oleje a další produkty. V Madridu absolvovala několikastupňový kurz degustace olivových olejů a stala se someliérkou. Aktuálně kromě prodeje španělských delikates je učitelkou a překladatelkou španělského jazyka. Cizí jazyky jsou její velkou vášní, ale díky své lásce k češtině a psaní pracujete také jako korektorka českých textů a příležitostná copywriterka.
 
„Sedím neustále zadkem na několika židlích, ale mně to takhle vyhovuje“, říká Eva.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme