ECHOES – 100 let finského designu a architektury

Echoes
Plakátová výstava prostřednictvím poutavého vyprávění o finském designu a architektuře oslavuje 100. výročí nezávislosti Finska. Vedle vybrané a oblíbené klasiky výstava prezentuje i méně tradiční klenoty a svěží díla.
 

VÝSTAVA BUDE OTEVŘENA

od 10. května do 18. června 2017 v Muzeu východních Čech v Hradci Králové
 
Echoes vedle vybrané a oblíbené klasiky prezentuje i méně tradiční klenoty a svěží díla, čímž vzniká fascinující dialog a příběh určený mezinárodnímu publiku. Odlehlá poloha, drsné klimatické podmínky a historické události zanechaly stopy na finském designu a architektuře. Ta se často vyznačuje jednoduchou elegancí a pragmatismem v kombinaci s optimálním využitím materiálů splňujících nejvyšší standardy kvality. Vystavované objekty a stavby rovněž svědčí o zájmu a úloze designerů a architektů při podporování sociálního rozvoje, rovnosti a celkové prosperity.
Hradec Králové

Muzeum východních Čech

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme