Dny seafood delikates
Ve většině restaurací se pouze nasytíte, ale my vám chceme dát něco navíc!
Připravili jsme pro vás opravdový zážitek a chceme vás pobavit. Zažijte show, která bude spojená s osobním kontaktem našich kuchařů, se slavnostní přípravou pokrmu, a to přímo před vámi! máte ojedinělou příležitost vidět přípravu svého pokrmu na vlastní oči!
Rozhodli jsme se udělat degustaci na téma seafood formou tzv. front cookingu – vařením před očima hostů.
Uvidíte, ucítíte, uslyšíte, ochutnáte!
Chcete vidět, jak náš šéfkuchař Petr Láznička společně se svým týmem připravují právě vaši porci jídla z darů moře? Neváhejte a přijďte 23. - 25. října od 11:00 do 22:00 (v neděli pouze do 15:00) na Park golf do restaurace!
Co bude možno připravit přímo před vámi?
studený předkrm
variace tataráčků z lososa a tuňáka (100g) s kaviárem malosol a křepelčím vajíčkem, máslové toasty
195,- kč
teplý předkrm
grilované mušle svatého jakuba (2ks), cizrnové pyré s konfitovaným čenekem a vypečenou pancettou, bernská omáčka s estragonem
185,- kč
hlavní chody
dušené slávky (500g) v jemně pikantní tomatové omáčce s kořenovou zeleninou a fenyklem, bylinková bageta
225,- kč
pošírované filátko tresky obecné v bylinkovém oleji, dýňové pyré s kardamonem, fava fazolky, bernská omáčka s etragonem
245,- kč
restované tygří krevety (5ks) s česnekem a chilli, pak choi, houby enoki, bramborové pyré s kokosovým mlékem a koriandrem
265,- kč
Park Golf Club Hradec Králové, Roudničská 730
Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.