Den univerzity | Setkání absolventů a přátel UHK

Na sobotu 14. září 2013 připravila Univerzita Hradec Králové bohatý program, který všem absolventům nabídne příležitost opět zavítat do prostředí, které se pro ně za dobu jejich studií stalo druhým domovem. Připomeňte si při této příležitosti atmosféru studentských let, ať již byly spojeny s jakoukoliv érou minulých 54 roků, po které královéhradecká vysoká škola existuje!

Projděte se po důvěrně známých i zcela nových místech, sejděte se se spolužáky a vyučujícími, poslechněte si vystoupení současných špiček svých oborů, poznejte další úspěšné absolventy, nebo si jen tak v klidu vychutnejte dobré pivo při poslechu muziky na louce před univerzitou a dívejte se do tváří ostatních návštěvníků dne absolventů! Třeba v nich poznáte další kolegy, s nimiž jste si kdysi byli blízcí.  

O  setkání absolventů Unuverzity Hradec Králové se dočtete také v článku Absolventi UHK pozor! Připravuje se první sraz.

Program setkání absolventů UHK

Tour de UHK

Tedy prohlídku původních i nových objektů univerzity a těch nejatraktivněji vybavených pracovišť, samozřejmě se zasvěceným výkladem současných pracovníků kateder a ústavů. Nezažili jste za svých studií kampus Na Soutoku? Přijďte se tedy podívat na současnou moderní tvář své školy! Vzpomínáte s nostalgií na staré dobré Boromeum? Navraťte se do svých mladých let v autentickém prostředí! 

Popularizační přednášky univerzitních osobností

Každá z fakult a vysokoškolský ústav právě vybírají to nejlepší z vědy a tvůrčí činnosti, aby vám poutavou formou představily výsledky své práce a pokroky, jichž dosáhly.

Koncertní program

V areálu univerzity Na Soutoku pro vás budou hrát kapely současných i zralejších generací při přehlídce hudebních stylů a žánrů. Zazní i hit vašich mladých let? S kým si ho poslechnete? 

Zóny setkávání, aktivit i oddychu

Dáte si sraz se spolužáky ve velkém stanu na louce před univerzitou, nebo raději v čajovně u Orlice? Sejdete se ve volné učebně u zdi vzkazů, nebo se zapíšete na „chodník slávy“? 

Hradec Králové

Prostory Univerzity Hradec Králové


Soubory ke stažení




Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme