Den rodiny


Oblíbená akce pro malé i velké plná sportovních, výtvarných a dalších aktivit obohacená pestrým doprovodným programem. Takový bude Den rodiny 28. května od 10 do 17 hodin v Žižkových sadech. Přijďte si s námi užít zábavou nadupaný den!
 
V krásném prostředí Žižkových sadů v centru Hradce Králové na vás bude čekat celá řada subjektů, které se specializují na rodiny. Ať už jde o babičku s dědou, rodiče či děti, všichni si tu přijdou na své. Připraveny pro vás budou soutěže, ukázky různých sportů, výtvarné dílny či tipy na trávení volného času. 
 
V rámci doprovodného programu se budete moci těšit na vystoupení talentovaných hudebníků ZUŠ Habrmanova a ZUŠ Střezina, exhibici taneční formace s třásněmi úspěšného hradeckého týmu Cheeky Cheers, představení nabídky kroužků hradeckého Domu dětí a mládeže, pohádky loutkového divadla, dětskou diskotéku a mnoho dalšího. Chybět nebude ani nabídka volnočasových aktivit napříč generacemi – sportovní ukázky, tvořivé dílničky, skákací hrad, šlapadla, aktivity mateřských a rodinných center, ale i představení sociálních služeb a aktivit v rámci prorodinné politiky.
 
Vstup zdarma.
 
Přijďte si s námi užít den plný zábavy! Těšíme se na vás! 
 
Více informací naleznete na facebookové stránce akce.
 
Fotografie nebo videa z předchozích ročníků naleznete v seznamu v GALERII HKVS.
 
Akce je součástí festivalu Dny pro rodinu Královéhradeckého kraje.
 
Program je realizován za podpory statutárního města Hradec Králové.
 
Změna programu vyhrazena.
 
Zdroj: Destinační management Hradecko
 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – MFK Karviná

více 31.3.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme