Den otevřených dveří Univerzity Hradec Králové

Univerzita Hradec Králové (UHK) zve studenty středních a základních škol a širokou veřejnost na Den otevřených dveří. Program přednášek, workshopů a dalších doprovodných akcí proběhne i tentokrát ve dvou dnech a to 15. a 16. ledna 2016. 
 

Zástupci a studenti jednotlivých univerzitních součástí budou zájemcům o studium a všem dalším návštěvníkům k dispozici v pátek 15. ledna od 9 do 13 hodin a v sobotu 16. ledna od 9 do 12 hodin v Objektu společné výuky (budova A) na Hradecké ulici 1227 a v navazující budově Fakulty informatiky a managementu (budova J).
 

Budoucím studentům pracovníci fakult osvětlí profily studijních oblastí, nároky kladené na uchazeče i perspektivy budoucího uplatnění absolventů. Studentům Univerzita Hradec Králové nabízí více než 100 bakalářských, magisterských a doktorských studijních oborů, stáže v zemích Evropské unie a mimo Evropu, ubytování ve vysokoškolských kolejích, podporu uchazečům se specifickými potřebami a přátelské studijní prostředí.

Více: https://www.uhk.cz/cs-CZ/UHK/Cim-zijeme/Den-otevrenych-dveri-Univerzity-Hradec-Kralove

 

Hradec Králové

Univerzita Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme