Degustace 5 šéfkuchařů.
Restaurace park golf vás srdečně zve na degustaci 5 šéfkuchařů.
petr finn boštík, petr láznička, filip sajler, michal veréb, a solomia volytska - to jsou jména předních český šéfkuchařů, kteří se sejdou v jedné kuchyni!
v 1 večer se o vás postará 5 špičkových šéfkuchařů. každý z nich se soustředí na jinou kuchyň, a proto se bude jednat o nezapomenutelné spojení právě těchto 5 gastronomických směrů.
od každého šéfkuchaře ochutnáte amuse bouché a poté si rozeberou jednotlivé chody mezi sebou.
pro zájemce je připravena možnost degustace vína korespondujících k jídlu pod taktovkou zdeňka janečka.
tato akce je kapacitně omezená, proto neváhejte a rezervujte si níže svá místa, než bude jako již tradičně vyprodáno :).
degustační menu 5 šéfkuchařů
variace amuse bouche o každého šéfkuchaře
losos teriyaki, karotkový krém s kokosovým mlékem, smažený zázvor, marinované houby
rajčata z espumy, bazalkový olej, aceto balsamico kaviár
pstruh, okurka, řeřicha, ořechy
kachní prsa, jablka, cognac, foie gras, rakytník, čokoládový crumble
variace domácích pralinek
studený předkrm
parfait z uzeného pstruha, kaviár ze pstruha, fenykl, hráškové želé, citrónový air
teplý předkrm
interpretace na domácí zabijačku
hlavní chod první
jehněčí, celer, sladké brambory, kozí sýr, špenát, pošírovaný česnek, omáčka bordelaise
hlavní chod druhý
české wagyu, morek, brambory, petržel, jarní cibule
dezert
nugátová terina v pistáciové krustě, pistáciový sponge, čokoládová skořápka, domácí sorbet
vína korespondující k jednotlivým chodům
welcome drink:
secco muskat ottonel, leo hillinger, rakousko
pinot grigio, voga, itálie
sauvignon, kabinet, kamelot, morava
clarendelle, rouge, bordeaux, francie
rioja, gran reserva d.o.ca, lan, španělsko
muškát moravský, pozdní sběr, syfany, morava
kdy
27. března 2015 od 18:00
cena
• 1350,- kč s dph degustační menu
• 400,- kč s dph degustace vína
rezervace nutná
telefonicky: +420 723 848 039
+420 491 611 948
e - mailem:
petr finn boštík, petr láznička, filip sajler, michal veréb, a solomia volytska - to jsou jména předních český šéfkuchařů, kteří se sejdou v jedné kuchyni!
v 1 večer se o vás postará 5 špičkových šéfkuchařů. každý z nich se soustředí na jinou kuchyň, a proto se bude jednat o nezapomenutelné spojení právě těchto 5 gastronomických směrů.
od každého šéfkuchaře ochutnáte amuse bouché a poté si rozeberou jednotlivé chody mezi sebou.
pro zájemce je připravena možnost degustace vína korespondujících k jídlu pod taktovkou zdeňka janečka.
tato akce je kapacitně omezená, proto neváhejte a rezervujte si níže svá místa, než bude jako již tradičně vyprodáno :).
degustační menu 5 šéfkuchařů
variace amuse bouche o každého šéfkuchaře
losos teriyaki, karotkový krém s kokosovým mlékem, smažený zázvor, marinované houby
rajčata z espumy, bazalkový olej, aceto balsamico kaviár
pstruh, okurka, řeřicha, ořechy
kachní prsa, jablka, cognac, foie gras, rakytník, čokoládový crumble
variace domácích pralinek
studený předkrm
parfait z uzeného pstruha, kaviár ze pstruha, fenykl, hráškové želé, citrónový air
teplý předkrm
interpretace na domácí zabijačku
hlavní chod první
jehněčí, celer, sladké brambory, kozí sýr, špenát, pošírovaný česnek, omáčka bordelaise
hlavní chod druhý
české wagyu, morek, brambory, petržel, jarní cibule
dezert
nugátová terina v pistáciové krustě, pistáciový sponge, čokoládová skořápka, domácí sorbet
vína korespondující k jednotlivým chodům
welcome drink:
secco muskat ottonel, leo hillinger, rakousko
pinot grigio, voga, itálie
sauvignon, kabinet, kamelot, morava
clarendelle, rouge, bordeaux, francie
rioja, gran reserva d.o.ca, lan, španělsko
muškát moravský, pozdní sběr, syfany, morava
kdy
27. března 2015 od 18:00
cena
• 1350,- kč s dph degustační menu
• 400,- kč s dph degustace vína
rezervace nutná
telefonicky: +420 723 848 039
+420 491 611 948
e - mailem:
Hradec Králové
Park Golf Club Hradec Králové, Restaurace Konference Park
Park Golf Club Hradec Králové, Restaurace Konference Park
Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.