DataFestak Hradec Králové

Třídenní festival o bohatství dat a o tom, jak je využívat nejen v podnikání, se uskuteční 27. - 29. listopadu 2015 na půdě Univerzity Hradec Králové. Partneři akce, společnosti Keboola, Česká spořitelna a FIM UHK, na něm pro nadšence připravili série přednášek, workshopů i takzvaný hackaton. To vše je určeno jak odborníkům, tak široké veřejnosti se zájmem o využití dat. Zajímá Vás víc? Přijďte se podívat taky. Organizátoři Datafestaku vás zasvětí do tajů digitálních dat. Vy možná vidíte kavárnu, obchodní dům, čerpací stanici nebo e‑shop; oni vidí samá data — nedostatečně prozkoumaná, nevytěžená, nepropojená a neporovnaná s jinými, a tedy ještě neobjevené souvislosti mezi nimi. Podrobné informace, včetně programu a možnosti registrace naleznete na www.datafestak.cz.

Čekají vás 3 tracky businessdata analyticsDataGirls 

Track Business: Od pátku od 9 ráno se rozjede série přednášek a workshopů pro business lidi. Jasné zaměření je na použitelnost dat v business a příběhy lidí, kteří data využívají a poradí vám jak na to. 
Přijde mezi nás ZOOT, McPen a data pro jejich síť papírnictví, Pavel Vaněček z České spořitelny ukáže jak pracují s daty v marketingu a společně na příkladu jednoho z vás ukážeme, jak se to dá lehce udělat a naučíme vás to. Budete mít i možnost připravit si témata a dotazy, které poté mohou jednotlivé teamy data analytiků rozvíjet během vlastního hackathonu v sobotu a neděli. V pátek večer se pak zúčastníme zahájení hlavní části programu Data Hackathonu, a prezentace jednotlivých data setů a problémů. Nahlédnete pod pokličku magie dat. 

Track Hackathon: V pátek večer začneme výkopem a prezentací data setů, problémů k nim a zároveň technologií na jejich zpracování. Po zkušenosti z minulého roku bereme pouze technologie a data sety, které si přivezou i svého "taťku". Člověka, který tomu data setu rozumí a dokáže vás do něj rychle nabootovat. To samé s technologiemi. Pojedeme klasicky do neděle po obědě, kdy bude prezentace. Ubytko na místě (klasika spacáky, karimatky), jídlo zajištěno.

Track DataGirls: V sobotu se pojede ve spolupráci s Czechitas i track pro holky co začínají s daty. Během dne se naučí jak přemýšlet o datech a vyzkouší si různé vhodné nástroje. V praktické části si postaví vlastní projekt marketingových kohort z dat o reklamních nákladech a datech o zákaznících (CRM).

Hradec Králové

Univerzita Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme