Dance floor attack vol. 16


V sobotu 22. ledna se v královéhradecké Denoche Music Hall rozběhne již 16. ročník prestižní taneční události DanceFloor Attack (DFA). V atraktivních battlech (soubojích) se tu utkají nejlepší české street dance teamy za odborného dohledu světových tanečních ikon, které zde tradičně usednou v porotě.

Přidají samozřejmě ukázky svého umění a den po skončení DFA dokonce povedou lekce v tanečním studiu skupiny T-BASS, která celou akci pořádá. Letos se tanečníci a diváci mohou těšit na Marthu ze Švédska, Batallu z Německa a Rubixe z Francie, kteří všichni patří k nejužší světové špičce freestyle hip hopu. Také DJ – Vunky Lao z Německa patří k nejlepším ve svém oboru na světě, a tak bude o kvalitní hudbu více než královsky postaráno.

Mikrofonu se, stejně jako v několika předchozích letech, ujme miláček publika, vždy pohotový, vtipný a plný energie, moderátor Otec Mirec ze Slovenska. K neopakovatelné atmosféře pak přispějí svými doprovodnými show také nejlepší čeští Krumpers nebo B-Boys. Celá show startuje v sobotu 22. ledna ve 13 hodin a my tímto zveme všechny se zájmem o současnou taneční kulturu plnou adrenalinu, napětí, shows a především špičkového street dance.

Více informací na https://www.t-bass.cz/dfa-vol-16-2022/.

---
Akce je součástí cyklu Calendarium Regina.
Město Hradec Králové do Calendaria Regina vybírá prestižní a ojedinělé akce, často národního či mezinárodního významu. Občanům i návštěvníkům města se tak nabízí možnost navštívit kulturní, sportovní a společenské akce rozmanitého charakteru, které probíhají během celého roku ve městě a jeho blízkém okolí.


Hradec Králové

Denoche Music Hall

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme