Dana Ludvíčková - Fotoobrazy


U příležitosti výstavy se dne 16. 5. od 16:30 uskuteční „Setkání nad fotoobrazy“, na kterém vystoupí studenti Konzervatoře Pardubice ze třídy Jiřího Křenka - Amálie Linková a Jan Kubišta.

---

Dana Ludvíčková je svojí profesí hudební pedagožka, sbormistryně a dirigentka. Fotografování se intenzivněji věnuje přibližně od roku 2010, kdy začala zachycovat Přírodu Orlických hor a svoje fotografie zveřejňovat na sociálních sítích.

V roce 2019 se stala členkou Klubu fotografů Nové Město nad Metují spolku Poznávání, kde působí dodnes. Ve své tvorbě se věnuje nadále fotografování Přírody, ale nově také fotografii kreativní. Nápaditě komponuje objekty a s fotografiemi nadále pracuje. Tak vznikají tzv. fotoobrazy, které pozorovateli nabízejí energii, harmonii a poznání (především sebe sama), ale také humor. Za svoji fotografii Plot obdržela v roce 2023 druhou cenu ve Fotografické soutěži o cenu Františka Kupky.

Výstava „FOTOOBRAZY“ je její třináctou autorskou výstavou.

Dana Ludvíčková Ludvida vydala knihu fotografií a textů „Chvilky ke snění“ a každoročně zhotovuje nástěnný kalendář. Její fotografie, aktuality o výstavách a fotoblog najdete na www.ludvida.cz.
 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme