Cinema Open 2012

Autor | Muzeum východních Čech

Cinema Open 2012 - 3. ročník festivalu nezávislých filmů

Festival nezávislých filmů v Muzeu východních Čech. Žánrově pestrý, současný proud nekomerční kinematografie. Hrané, dokumentární a animované snímky českých i zahraničních autorů, oceněné na domácích a zahraničních festivalech.

V úterý 13. listopadu bude na recepci muzea zahájen předprodej vstupenek. Vstupné na festival číní: 50 Kč pro dospělé a 20 Kč pro děti. Ke každé vstupence bude pro dospělé diváky vydán voucher na "Festivalovou kávu" zdarma v kavárně muzea. Vstupenka platí celodenně a opravňuje ke vstupu do všech výstavních prostor muzea v době konání festivalu. Školní projekce, projekce pro rodiče a děti je zdarma.

Těšit se můžete na žánrově pestrý, současný proud nekomerční kinematografie, zajímavá témata, filmy natočené s minimálním rozpočtem, ale velkou invencí – hrané, dokumentární a animované snímky českých i zahraničních autorů, oceněné na domácích a zahraničních festivalech. Představeny budou také snímky o významných osobnostech města Hradce Králové a historických událostech regionu východních Čech.

Festival nabízí i projekce pro žáky a studenty hradeckých škol. Na páteční dopoledne jsou připraveny dva  filmové bloky koncipované pro mladé diváky. Připravena bude také filmová dílna, kde si můžete vyzkoušet výrobu animovaného filmu, pod vedením studentů Střední školy aplikované kybernetiky v Hradci Králové.

Sobotní odpoledne je vyhrazeno pro rodiče s dětmi, promítneme blok krátkých animovaných a hraných snímků, které potěší malé i dospělé diváky.

Hradec Králové

Muzeum východních Čech

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme