Choltické pivní slavnosti

Přijďte na další akci, kterou pořádá reklamní agentura festing hradec králové ve spolupráci se zámkem choltice, a to v rámci festtour 2015. choltické pivní slavnosti jsou v letošním roce pořádány jako „nultý“ ročník a vše se odehraje v sobotu 4. července 2015 od 10:00 do 20:00 hodin v areálu zámku choltice. tato akce je zaměřena hlavně na prezentaci regionálních a malých pivovarů a jejich produktů. součástí bude i bohaté občerstvení a různorodý doprovodný program, který bude samozřejmě i pro děti (skákací hrad, výtvarné dílny, lukostřelba, soutěže pro děti). akci si tak užije celá rodina. tato akce je pojata jako „festival piva“, kde půjde především o ochutnávku pivních speciálů. čeká vás i zábavný program se skupinou historického šermu corporal, ukázky zbraní a bojové dobové ukázky. z doprovodného programu se můžete těšit na kapelu w.a.f., dlouhej tah, dragon street rock, teplá buchta, exhibiční vystoupení mistrů světa ve footbagu tomáše tučka a martina sládka a mnoho dalších. všechny aktuality sledujte na našich webových a facebookových stránkách http://www.choltickepivnislavnosti.cz/ a https://www.facebook.com/choltickepivnislavnosti?fref=ts

základní vstupné: 100 kč - volný vstup pro 1 dospělou osobu do areálu „choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky zámku choltice s průvodcem.

rodinné vstupné: 250 kč - volný vstup pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 15 let do areálu „choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky zámku choltice s průvodcem.

zlevněné vstupné: 60 kč - volný vstup pro 1 osobu (děti od 6 do 15 let, důchodci nad 65 let, ztp) do areálu „choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky zámku choltice s průvodcem.

děti do 6 let zdarma.



přijďte, ochutnejte a bavte se s celou rodinou. těšíme se na vás!
Náměstí Svatí Trojice č. p. 5, 533 66 Choltice

areál zámku Choltice

10 minut

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme