Čarodějnické bojovky - Stříbrné jezero


ČARODĚJNICKÉ BOJOVKY U STŘÍBRNÉHO RYBNÍKA
Pro čarodějnický večer jsme pro vás připravili pohádkovou bojovku pro nejmenší děti a hororovou stezku odvahy pro dospělé.

HOROROVÁ BOJOVKA OD 21:00
Vstupte do světa, kde se hororové scény stávají skutečností. Připravte se na setkání s temnými silami, únik ze spárů slavných maskovaných vrahů, tanec s šíleným klaunem a mnoho dalšího.
Čeká na vás vzrušující zážitek plný napětí, akce, nezapomenutelných okamžiků a spoustou zábavy. Pro podrobný popis hororové bojovky doporučujeme navštívit stránky www.nocnibojovka.cz

POHÁDKOVÁ BOJOVKA OD 18:00
Děti se setkají s tradičními, ale i s moderními pohádkovými postavami. Pomozte Sněhurce najít trpaslíky, setkejte se se Shrekem, hledejte ztracený pirátský poklad, poraďte Karkulce, jak se vypořádat s vlkem.. Postavy jsou na děti hodné a mají pro ně připraveny různé zábavné úkoly. Z trasy si děti mohou odnést suvenýr ve formě fotky s každou postavou a i různé odměny, pokud se jim podaří plnit úkoly u postav na trase.

Průběh akce
Jedná se o přibližně 1 km dlouhou vyznačenou lesní trasu, na které se setkáte s živými herci v kostýmech.
Účastnit se mohou skupinky o velikosti 2-7 osob, které budou startovat v několikaminutových rozestupech.

!!!REGISTRACE PŘEDEM NUTNÁ!!!
Vaši skupinku zaregistrujte v rezervačním systému na www.nocnibojovka.cz/akce, ve kterém si vyberete o kterou akci máte zájem a také čas vašeho startu. Po registraci provedete platbu vstupného dle uvedených instrukcí a obdržíte kód, kterým se prokážete na startu.

VSTUPNÉ - HOROROVÁ BOJOVKA
Uvedené ceny jsou za jednu osobu. Cena se liší podle období, ve kterém vstupenku zakoupíte. Platí pravidlo - čím dříve provedete rezervaci, tím levnější vstupenka bude:
350,- Kč v I. fázi předprodeje, déle než měsíc před akcí
380,- Kč ve II. fázi předprodeje, méně než měsíc před akcí
440,- Kč v den akce, na místě.

VSTUPNÉ - POHÁDKOVÁ BOJOVKA
Dítě - 170,- Kč (do 12 let)
Dítě do 3 let (včetně) - zdarma
Nedítě - 100,- Kč (osoba starší 12 let)
Pokud se později rozhodnete vaši skupinku rozšířit o více členů, nebo v seznamu variant nenaleznete odpovídající variantu, je možné si zbývající členy dokoupit na startu.

MÍSTO STARTU - společné pro pohádkovou i hororovou bojovku.
Stříbrný rybník, start bude umístěn v lese ze zadní strany kempu. Autem nepřístupné. Pro ujištění o umístění startu doporučujeme kliknout na odkaz do mapy.

ÚČAST NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ
Hororová bojovka není vhodná pro děti do 12 let a pro těhotné ženy. Hrozí nebezpečí pádu způsobené lesním terénem. Vždy dodržujte pokyny pořadatele, které obdržíte na startu.

Více informací a odpovědi na nejčastější dotazy se dozvíte na www.nocnibojovka.cz


Hradec Králové

Stříbrný rybník

Termíny

30.4.2024

Pohádková
Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Nahlásit špatný termín »

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme