Broučci - baletní pohádka

Zdroj: Filharmonie Hradec Králové
OTMAR MÁCHA - BROUČCI - Charitativní představení
Krásná baletní pohádka určená dětem, o broučcích, kteří žijí v chaloupce pod jalovcovým keřem. Na motivy pohádky Jana Karafiáta.
 
Z CYKLU OPERA A BALET DĚTEM - 4. ROČNÍK.
V nastudování Severočeského divadla opery a baletu.
Délka představení: 2 hodiny, jedna přestávka.

V chaloupce pod jalovcovým keřem se narodil maličký Brouček. Tatínek a Maminka jsou na něj pyšní. Tatínek svolal okolní Broučky, aby se jím pochlubil. Všichni si s ním chtějí hrát, ale maminka to nedovolí, protože Brouček musí jít spát. Přichází tetička Janinka a společně Broučka uspávají.“

ZAKOUPENÍM VSTUPENKY ZA 250,- KČ  PŘISPĚJETE NA DOBROU VĚC

CHARITATIVNÍ PŘEDSTAVENÍ VE PROSPĚCH HEMATO – ONKOLOGICKÉHO ODDĚLENÍ ( ODDĚLENÍ VĚTŠÍCH DĚTÍ 1. PATRO) DĚTSKÉ KLINIKY FAKULTNÍ NEMOCNICE  HRADEC KRÁLOVÉ.

VÝTĚŽEK ZE ZAKOUPENÝCH VSTUPENEK JE URČEN NA POKRYTÍ NÁKLADŮ NA VYBAVENÍ  HEMATO – ONKOLOGICKÉHO ODDĚLENÍ A BUDE SLAVNOSTNĚ PŘEDÁN POŘADATELEM  PROJEKTU  OPERNÍ PĚVKYNÍ  MGR. EMOU HUBÁČKOVOU  ZA PŘÍTOMNOSTI VŠECH PARTNERŮ PŘED ZAHÁJENÍM PŘEDSTAVENÍ  ŘEDITELI FAKULTNÍ NEMOCNICE  HRADEC  KRÁLOVÉ  PROF. MUDR. ROMANU PRYMULOVI, CSC., PH. D.OSOBNÍ ZÁŠTITU NAD PROJEKTEM PŘEVZAL SPOLUAUTOR  LIBRETA BALETU VLASTIMIL HARAPES, nejvýznamnější český tanečník a držitel ceny Thálie za celoživotní mistrovství v oboru balet.

PROJEKT SE KONÁ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE  BC. LUBOMÍRA FRANCE A S FINANČNÍ PODPOROU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE,  POD ZÁŠTITOU PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ MUDr. ZDEŃKA FINKA A JEHO OSOBNÍ FINANČNÍ PODPOROU.

Každé dítě si může s sebou přinést jeden vlastní obrázek s námětem Broučci. Na místě bude vytvořena výstava. Technika: libovolná, max. rozměr: formát A1. Na zadní straně: jméno, datum narození, kontakt.

Děti budou mít možnost se vyfotografovovat o přestávce s Broučky.

INFORMACE : EMMA ART AGENCY: tel.: 775 591 537, E – mail:

Hradec Králové

Filharmonie Hradec Králové, Eliščino nábřeží

250,- KČ

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme