BRAIN & BREAKFAST - ELIŠKA PODZIMKOVÁ A JEJÍ ILUSTROVANÝ SVĚT


Eliška Podzimková nás pozve do svého úžasného světa plného fantazie a krásných ilustrací. Popíše svou cestu, jak se takový svět hledá, co nám může nabídnout a také to, jak nám může pomáhat. Těšit se můžeme na poutavý a zajímavý příběh, který nám možná připomene i to, že se v každém z nás skrývá zvídavé dítě.
 
Eliška Podzimková je česká animátorka, ilustrátorka, fotografka a umělkyně všeho druhu nyní žijící v Praze. V roce 2014 absolvovala Filmovou Akademii Miroslava Ondříčka v Písku. Nejen díky svému profilu na instagramu @AnimateNY (nyní @eliskap) získala uznání za mořem v USA. Splnila si svůj sen a žila a tvořila ve svém nejoblíbenějším městě – New Yorku. Instagram ji doslova změnil život a přinesl spolupráce, o kterých by tato slečna z Dobřichovic ani nesnila. Nyní má na svědomí např. spot pro Jamieho Olivera, obsazení titulní stránky New Yorského deníku Metro, dokreslené fotky pro americký Vogue či články v celosvětových médiích.
 
Přijďte k nám na streamovanou snídani načerpat inspiraci.


Hradec Králové

Technologické centrum Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme