Benefiční koncert LF a FaF


Již 2. benefiční koncert lékařské fakulty, nově pořádaný společně s kolegy z fakulty farmaceutické, se uskuteční 21. března od 19:00 v prostorách galerie Petrof. Letos jsme znovu spojili hudební večer s dobrým skutkem a snahou pomoct tam, kde je třeba. Veškerý výtěžek z akce proto půjde rodině malého Davídka.

Davídek je dnes pětiletý kluk, jemuž byl objeven nádor na mozku - gliom hypotalamu, který leží na očních nervech. Nádor vzhledem ke svému umístění mezi čtyřmi tepnami bohužel nelze operovat. Z důvodu nežádoucích účinků chemoterapie se malý Davídek nebyl schopný sám najíst, a proto mu byl zaveden PEG. Na nějakou dobu nemohl ani chodit. Nyní má Davídek problémy s periferním viděním. Na posledním vyšetření bylo zjištěno, že se nádor opět probudil a zvětšil. Aktuálně Davídkova rodina čeká na výsledky další magnetické rezonance.

Těšit se můžete na vystoupení studentů medicíny a farmacie, kteří si pro Vás připravili širokou škálu skladeb na téma Filmová hudba. Hrát se bude od klasické hudby po jazz, swing a pop.

Po zážitku z krásné hudby večer nekončí, bude pro vás otevřen bufet, kde si můžete zakoupit dobré víno, něco sladkého/slaného na zub, popovídat si s přáteli či se rozhlédnout po krásných prostorách Petrof Gallery. Celý výtěžek z občerstvení půjde rovněž na dobrou věc.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme