Adéla ještě nevečeřela - Biograf u dvou přátel

Biograf u dvou přátel

“Srpnové čtvrtky budou opět ve znamení oblíbených českých filmů. Příští týden uvedeme českou komedii o masožravé Adéle, moc zveme taky na kultovní komedii Vladimíra Morávka Nuda v Brně - hlavně proto, že v tomto filmu uvidíte spoustu výborných hradeckých tváří včetně Pavly Tomicové nebo Zory Valchařové Poulové z Klicperova divadla,” zvou na promítání pracovníci Bistra u dvou přátel.

 

Diváci dále mohou zajít na novou českou pohádku Hodinářův učeň, kterou Bistro chystá na 20. srpna nebo si užít muzikálový film Rebelové s mnoha oblíbenými písničkami v podání Zuzany Norisové, která tu dokonce ztvárnila jednu z hlavních rolí. Rebelové se chystají na 27. srpna od 20 hodin.

 

“Rebely jsme měli promítat už na konci června. Protože nám ale nepřálo počasí, rozhodli jsme se ho zařadit v tomto termínu. Je to oblíbený film našich klientů a oni se už těší, že divákům na tento večer připraví i příjemnou atmosféru 60. let. Chybět nebudou pestrobarevné úbory ani dobové účesy, a samozřejmě hudba a tanec,” lákají pořadatelé.

 

Promítání jsou pro diváky zdarma, provoz letního kina mohou návštěvníci podpořit zakoupením občerstvení, které je na místě vždy zajištěno. Bistro u dvou přátel nabízí domácí limonády, míchané nápoje i pivo, ale taky párky v rohlíku, popcorn nebo grilované klobásy.

Hradec Králové

v budově Královéhradeckého kraje

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme