Addict

Akce s názvem Addict už nějaký ten čas patří k nejvyhledávanějším mejdanům mladých Pražanů, kteří se nespokojí s běžnými klubovými party. Addict je uchvátil především tím, že nejde jen o party, ale o event se specifickou atmosférou. Tu teď nově budou moci na vlastní kůži vyzkoušet i mimo pražští příznivci neotřelé zábavy. Addict totiž nepřestává lovit nové výzvy a v listopadu vyráží na tour po republice.

Za konceptem party Addict stojí teprve třiadvacetiletý DJ a producent Jakub Strach alias DJ NobodyListen, který s ním přišel zhruba před rokem a půl. Prvotním impulsem pro vznik Addictu byla Nobodyho nespokojenost se zavedenými pražskými parties. Žádná z nich úplně nesplňovala jeho představy, a tak se jednoho dne rozhodnul, že si prostě udělá svoji vlastní.

Party Addict probíhá pokaždé na jiném netradičním místě a je pro ni typická neopakovatelná rave atmosféra, perfektně propracovaný line-up, skvělá audiovizuální show, parádní zvuk a hektolitry Jägermeisteru. Kombinace těchto jednotlivých ingrediencí už sama o sobě garantuje unikátní večírek, který nyní budou moci zažít všichni fanoušci dobré zábavy napříč republikou. Addict se totiž poprvé vydává na tour!

Addict tour bude mít osm zastávek po České republice a jednu na Slovensku. Každá štace se odehraje za dohledu i aktivní účasti DJ NobodyListen. Kromě něj se vždy představí i unikátní hosté jako třeba DJs Kewu, Nrmn, Dalyb nebo Alyaz. Složení hostujících DJs bude pro každou zastávku jiné. Návštěvníci se navíc na všech místech mohou těšit i na tajného hosta, který odehraje speciální live show. Ke správné party náladě všude přispějí i krásné Jäger hostesky se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.

Nepřestávejte lovit nové zážitky a dorazte v pátek do café & music Náplavka. Vstupenky jsou k zakoupení pouze na místě. Akce startuje ve 21:00 hodin.
Hradec Králové

Náplavka café & music bar, Náměstí 5. května 835

7 minut

200

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme