4. salón východočeské fotografie

Zdroj: MVČ

Vrcholová regionální přehlídka, která by ráda veřejnosti i odborníkům představila kvalitní současnou fotografickou tvorbu autorů z východních Čech.

Výstava je otevřena od 15. února do 6. dubna 2014 denně mimo pondělí vždy od 9.00 do 17.00 hodin

V posledních letech stále častěji zaznívaly z řad vyspělých fotoamatérů požadavky na uspořádání jakési vrcholové regionální přehlídky, kde by se mohli vymanit z letitého systému hodnocení fotosoutěží spojených s diktátem témat, formátu, počtů, adjustace … Z těchto důvodů se pořadatelé rozhodli pro již 4. Salon východočeské fotografie 2014, který by rád veřejnosti i odborníkům představil kvalitní současnou fotografickou tvorbu autorů z východních Čech. Vedle již známých profesionálních tvůrců starší generace, kterými bezesporu jsou, Petr Moško z Pardubic, Karel Hník z Vrchlabí a Radek Lepka z Lanškrouna se na 4. Salonu východočeské fotografie 2014 představí profesionální fotografové i zkušení amatéři. 

Salon východočeské fotografie 2014 pořádá Impuls Hradec Králové, centrum podpory uměleckých aktivit ve spolupráci s Muzeem východních Čech v Hradci Králové a Volným sdružením východočeských fotografů v Hradci Králové.

Hradec Králové

Muzeum východních Čech

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

Romeo a Julie | Charles Gounod

více 23.3.2024 :  Bio Central | Velký sál, Hradec Králové (Kino)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme