160 výročí Petrofu


Rok 2024 je spojen s připomínkou 160. výročí, kdy Antonín Petrof vyrobil své první křídlo v roce 1864 a tehdy položil základy výroby mistrovských hudebních nástrojů značky PETROF. Studenti Katedry výtvarné kultury a textilní tvorby Pedagogické fakulty Univerzity Hradec Králové se pokusili na tuto mimořádnou událost nahlédnout neotřele a inovativně. Výsledkem prací grafické a textilní tvorby jsou plakáty, tiskoviny a autorské textilie inspirované samotnou značkou.
 
Dovolujeme si vás pozvat na výstavu „VÝROČÍ“. Studenti Katedry výtvarné kulturya textilní tvorby Pedagogické fakulty Univerzity Hradec Králové, zde představí výběr prací grafické a textilní tvorby k oslavám 160. výročí založení mimořádné značky PETROF.
 
Práce vznikly ve spolupráci s PETROF Gallery v Hradci Králové.


Hradec Králové

Petrof Gallery

Termíny

6.6.2024

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Nahlásit špatný termín »

Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme