Zajíčkova cesta s Vispensport


Milé děti, milí rodiče, babičky, dědečkové, zveme vás na krásnou jarní akci  ZAJÍČKOVA CESTA  v sobotu 30.3.2024 v dopoledních hodinách v centru Vispensport a jeho okolí.

Akce odstartuje v 9:00 hodin na náměstí areálu Hvězda (Štefánikova 536), zakoupením vstupu dostane každé z dětí kartičku potřebnou k plnění úkolů. V okolí Hvězdy a ZŠ Štefánikova bude vyznačena šipkovaná cesta, která bude skrývat 10 úkolů. U každého z úkolů bude přiložené razítko, které si děti zaznačí do kartičky. Cíl Zajíčkovi cesty bude v našem centru Vispensport, v 1.patře nad prodejnou Kubík. Po splnění všech 10 úkolů dostane každý šikovný cestovatel velikonoční odměnu.

Na zajíčkovu cestu bude možné se přihlásit do 13:00 hodin, poté bude k dispozici již pouze hernička s kavárnou. Zajíčkova cesta je
vhodná pro děti od 2 do 6 let, vítáni jsou však také mladší i starší účastníci, celá trasa je bezbarierová!

V rámci vstupného na zajíčkovu cestu máte kromě kartičky, připravených úkolů a odměny, také VOLNÝ VSTUP DO HERNIČKY, která vám bude v sobotu 30.3. otevřena od 9 do 18 hodin.

Na baru pro vás budou připraveny kromě kávy, čaje či našich domácích ovocných limonád, také polévka, chleba a slané a sladké dobroty od To je Bistro.

Na akci není potřeba se předem hlásit!

Moc se těšíme na krásný společný předvelikonoční zážitek,

Tým VISPENSPORT 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme