Vyběhněme proti násilí - běh na podporu Terapeutického centra pro děti a dospělé Nomia


Podpořte s námi tradiční charitativní běh pro podporu ohrožených dětí, pro oběti domácího násilí a jiné násilné trestné činnosti.
Terapeutické centrum pro děti a dospělé NOMIA ve spolupráci s Ústavem sociálních studií Univerzity Hradec Králové pro Vás chystá již 9. ročník charitativní akce Vyběhněme PROTI násilí! Akce proběhne 1. května 2024 a registrovat se můžete již nyní - online nebo v den konání akce, na místě od 13:00 hodin.
 
REGISTRACE: Registrace závodníka | (sport-reg.cz)
 
Prosíme všechny, kdo nás chtějí podpořit o registrace předem, snížíme tak tlak a frmol na místě a vy si tak užijete bez stresu čas a doprovodný program, který pro vás jako každý rok chystáme.
 
Harmonogram:
  • REGISTRACE na místě: od 13 hodin
  • START dětský závod 0,5 km: 14:00
  • START TRASA PODPORY: 14:30
  • START HLAVNÍ TRASA  5 a 10 km: 15:30
 
Běh se již tradičně uskuteční v areálu UHK (budova A, Hradecká 1227/4) a jeho blízkém okolí. Čekají Vás hlavní běžecké trasy dlouhé 5 km a 10 km, a i v tomto ročníku pro Vás chystáme procházkovou trasu podpory, která je dlouhá 2,5 km. Trasa podpory je doprovodná trasa, určená zejména pro nesportovce, maminky s dětmi a všechny, kteří chtějí akci podpořit a užít si fajn odpoledne. LETOS NOVINKA – běžecká trasa pro děti – 0,5km.
100% výtěžku ze startovného jde na činnost organizace NOMIA, z.ú.
Výtěžek této akce půjde na pomoc obětem násilí a jiných tragických událostí. Na přímou terapeutickou práci, kterou poskytujeme zdarma, k nákupu diagnostických pomůcek pro práci psychologů s týranými, zneužívanými a zanedbávanými dětmi a dalšími oběťmi násilné trestné činnosti.
Během odpoledne Vás bude čekat nejenom samotný běh, ale také doprovodný program, který bude bavit jak malé, tak i velké!
Cena startovného bude 250 Kč na hlavní trasy, na dětskou trasu 100,- (v ceně startovného je zahrnuto drobné občerstvení, startovní čísla, čipy, medaile…).
Na pěší trasu podpory je startovné dobrovolné.
O dalších podrobnostech (program, doprovodné akce a další) Vás budeme průběžně informovat zde u události.
Přijďte si udělat radost, zaběhat, projít s rodinou, přáteli a zároveň udělat trochu dobra.
1.Máj = lásky čas. Den LASKAvosti.
Kontakt na organizátora: , 734 592 747


Hradec Králové

kampus Univerzity Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme