Rammstein: Paris

Zachytit ve filmu koncertní show kapely Rammstein je téměř nemožné. Slavní metalisti z Německa posouvají vizuální laťku s každým dalším unikátním vystoupením výš a výš. Renomovaný švédský režisér Jonas Åkerlund se o to pokusil a na kameru zachytil pařížský koncert z března roku 2012. Halu Bercy tehdy zaplnily tisíce fanoušků, jež se staly svědky neopakovatelné podívané. Koncertní film Rammstein: Paris je hostinou pro smysly, je to temná spektakulární pohádka a benzinem načichlá show, jejímž podtitulem by mohlo být ‚nezkoušejte to doma'.

Odvážnou podívanou slibuje už filmografie Jonase Åkerlunda, významného autora hudebních videoklipů. Proslavil se v roce 1997 ostrým videoklipem ke skladbě „Smack My Bitch Up" kapely Prodigy. Mezi další jeho diskutovaná díla patří kontroverzní pornografický klip k písni „Pussy" Rammsteinů nebo videoklip k singlu „Telephone" Lady Gaga. Za videoklip k Madonnině písni „Ray of Light" získal v 90. letech cenu Grammy.

 

Hradec Králové

Bio Central | Velký sál

160 Kč

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme