Přednáška: Úskalí současné porodní péče

 Úskalí současné porodní péče

Zajímá Vás, jak je aktuálně pečováno o maminky po porodu a jejich děti? Jaká přání a představy o porodu nastávající maminky mají? A jsou jejich přání ze strany zdravotníků v nemocnicích respektována? Proč je důležitá podpora rodičů předčasně narozených dětí? Co je perinatální hospicová péče a proč je důležité se rozloučit?

Zejména těmto tématům se bude věnovat přednáška konaná 5. května 2016 od 17 hodin v aule Střední zdravotnické školy, kam přijdou své zkušenosti předat a pohovořit: Mgr. Lucie Podhrázská Dušková - dula, Naďa Baliharová - dula, doc. MUDr. Marian Kacerovský - vedoucí porodních sálů Fakultní nemocnice Hradec Králové, Mgr. Františka Klásková - farářka Církve československé husitské v Hradci Králové.

Předprodej vstupenek v Bazalce na Gočárově třídě, vstupné 170 Kč.

 

Hradec Králové

Aula Střední zdravotní školy v Hradci Králové

90 minut

170 Kč

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme