Noční koloběžkování


Noční koloběžkování 2024 již tradičně otevře sezónu nejen pro všechny milovníky koloběžkování, ale i naplno otevře síť půjčoven Topsports centrum! Buďte u toho s námi, již 4. května 2024.

Těšit se můžete na nezapomenutelnou noční projížďku Hradeckými lesy na koloběžkách za svitu čelovek a měsíce, jedinečnou dětskou světelnou stezku s plněním magických úkolů a pro dospělé pohodovou vyjížďku i závod na 10 km.
Registrace jsou již spuštěny na: www.nocnikolobezkovani.cz

Podrobné informace:

Noční koloběžkování se pravidelně koná v prostoru kempu Stříbrný rybník v Hradci Králové a je určena pro děti od 4 let i pro dospělé všech výkonnostních kategorií.

Vybrat si můžete ze startu na dětské stezce, kde dítě doprovázeno rodičem vytvoří tým a projíždí na koloběžkách 4 km trasu, na které plní nejrůznější světelné úkoly.

Dospělí se mohou vydat na nezávodní vyjížďku o délce 10 km v pohodovém tempu nebo se postavit na start závodu na 10 km, který vede po cyklostezce směrem na Zbraslav a zpět.

Koloběžku, světlo nebo čelovku i helmu všem rádi půjčíme, a to v půjčovně Topsports centrum, která je zároveň zázemím akce.
Registrace je možná on-line a prosíme všechny účastníky o rezervaci vybavení, abychom měli pro každého připravenou koloběžku, světlo nebo helmu. Start dětské stezky je intervalově, aby se děti nehromadily u úkolů.

Další časový harmonogram najdete na www.nocnikolobezkovani.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme