NA JEDNOM BŘEHU / 14th world music festival

NA JEDNOM BŘEHU

Představujeme Vám dramaturgii letošního ročníku připravovaného na sobotu 28. května do Letního kina Širák. Vyslyšeným přáním je koncert přední české autorky a zpěvačky Radůzy s kapelou a slovenských Longital. Objevem pro Vás jistě ceněné PaCoRa Trio ze Slovenska a živelní TiNG.
Stěžejním bude jistě společný koncert držitele ceny Anděl kapely Zrní s padesátičlenným tělesem Filharmonie Hradec Králové. Aranže Stano Palúcha pro filharmonický doprovod podtrhují nadžánrovou hudbu kapely, která letos slaví deset let existence.

I letošní soutěž místních kapel Local Heroes má svoje vyvolené a tak blahopřejeme kapele NaZemi HK a Petru Langrovi z Pardubic. Jejich koncerty budou součástí festivalové dramaturgie na druhé scéně od 15 hodin! Pro děti začneme rovnou tančírnou nové kapely SEN /Jelínek-Dalecký-Pospíšil/, což jsou kluci Bombarďáci s novým repertoárem pro děti od tří do deseti let. Jistě potěší i výtvarná dílna Marie Markové a blešák zajímavostí. Děti do 14-ti let v doprovodu dospělé osoby mají na festival vstup zdarma.

Občerstvení přinesou speciality argentinské, indické i staročeské kuchyně, pivní speciály U Draka, čerstvé čaje od Poutníka, winebar IN VINO, kafé Na kole, nealko Coctail bar a další lokální osvěžovny s touhou konzumenta hlavně překvapit. V letním kině Širák zvětšujeme prostor podia i zázemí a jen v případě nouze a krutého počasí se přesuneme do královéhradecké Filharmonie a klubu Náplavka. Všechny předprodejní vstupenky mají tedy i krytou variantu, jsou v omezeném množství a zůstanou v platnosti do dne konání. Další vstupenky do Letního kina Širák uvolníme až v jistotě dobrého počasí.

Sledujte náš facebook nebo web a dozvíte se postupně všechny informace a zajímavostii:

www.najednombrehu.cz

Předprodej běží elektronicky na:

http://www.hkpoint.cz/index.php/festival/title/2707-na-jednom-brehu

Hradec Králové

Letní kino Širák

12 hodin

450/550 Kč

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme