LifeInLine Tour 2013

Zdroj: LifeInLine Tour

Rodinný festival pro všechny vyznavače in-line bruslí. První závod devátého ročníku seriálu in-line pro život - LifeInLIne Tour 2013 nás tradičně přivede do Hradce Králové na novou trať, která začíná i končí na Slezském předměstí u hotelu Alessandria.

Úvodní díl seriálu Inline pro život – LifeInLine Tour 2013 začne dvouhodinová Večerní Inline Party v sobotu 18. května v podvečer, od 18 do 19 hodin se můžete (ale nemusíte, tím se ovšem připravíte o možnost získat ceny v tombole) zaregistrovat v prvním patře hotelu Alessandria, kolem kterého bude centrum celé akce. Bruslit se bude na uzavřené trati na Třídě SNP a v Lipové ulici za doprovodu hudebního auta, hudbu bude pouštět s komentářem Pavel Cejnar z Evropy 2.

Neděle 19. května bude na stejném místě patřit tradičnímu programu Tour se zásadní novinkou – a tou je oddělený start registrovaných závodníků a hobby bruslařů, kteří nemají jiné ambice než se dobře pobavit v komunitě bruslařů a nechat si čipem změřit svůj čas. 

LifeInLine Tour na Facebooku najdete zde.

V neděli dopoledne probíhají dětské závody na 1, 3 a 5 km, následuje hodina volného bruslení a odpoledne Fitness Desítka - jízda na 10 km a Půlmaraton na 21 km. Vše o skvělé ceny. Čeká vás ale i doprovodný program, hudba, tombola.

Novinky LifeInLine Tour v Hradci Králové

Zásadní novinkou letošního ročníku seriálu Inline pro život – LifeInline Tour 2013 bude oddělení licencovaných (sportovním svazem registrovaných závodníků) a hobby inline bruslařů z inline stezek. 

Snahou pořadatelského LifeInline Teamu je nabídnout především místním hobby bruslařům přátelské prostředí bez nepříjemných situací, kdy jsou předjížděni rychlými vláčky závodníků.

Další novinkou letošního roku je, že dopolední hobby závod na 10 km bude určen zároveň pro firemní a rodinné týmy.

Oddělené budou nově také dětské závody na tratích 1 km a 3 km. Zde jako pořadatel respektujeme výrazné rozdíly mezi rychlostí klubových závodních bruslařů a malých hobby jezdců, kteří si chtějí vyzkoušet své třeba i první závody. K dispozici budou ve všech městech lektoři inline bruslení a půjčovna bruslí.

Hradec Králové

Slezské předměstí a ulice města Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
obrazek Mapa závodu | Zdroj: LifeInLine Tour
obrazek Zdroj: LifeInLine Tour
obrazek Zdroj: LifeInLine Tour

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme