Den Belgie


Královéhradecké evropské středisko Europe Direct vás zve do kina Bio Central, kde poznáte Belgii všemi smysly:

18:00 Belgický mini kvíz s ochutnávkou belgického piva, hranolek a pralinek – bar Bio Central
Kvíz prověří vaše znalosti o Belgii, její historii, kultuře, kinematografii a mnohem víc. Dozvíte se zajímavosti o této evropské zemi, která nám je v mnohém velmi blízká. Během kvízu budete moci zdarma ochutnat hranolky od Faency Fries s vynikajícími belgickými majonézami a dipy. Na čepu bude belgické pivo. Výhry v kvízu budou také v belgickém duchu: váš tým může získat balíček belgických pralinek, poukázky na hranolky, nebo vstupenky do Bio Central na festival Dny evropského filmu.
Vstupenka na kvíz – 100,- Kč (Z důvodu omezené kapacity je nutno zakoupit vstupenku, v ceně je ochutnávka a jedno pivo zdarma)
 
20:00 Belgický film Holly – Velký sál
Zakřiknutá patnáctiletá Holly nejde do školy. Za chvíli tam vypukne požár a v plamenech zahyne několik studentů. V traumatizované komunitě učitelů, studentů i rodičů se začne říkat, že Holly požár předpověděla. A mnozí ji začnou vyhledávat, aby jim také pomohla. 
Vstupenka na film – 160,- Kč (studenti a senioři – 140,- Kč)
Zvýhodněná cena na obě akce 200/180,- Kč

Prodej vstupenek od 11. března na webu biocentral.cz.

Hradec Králové

BIO CENTRAL

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme