Benefiční aukce kamínků

Benefiční aukce kamínků

Kamínky darovali:
Hudebníci Petra Černocká, Lenny, Vlasta Kahovcová, Jitka Zelenková, Ema Hubáčková, Eva Urbanová, Vladimír Merta, Jiří Korn, hudební skupina Komunál, Štěpán Rak.
Výtvarníci Galina Miklinová, Jitka Kamencová Skuhravá, Adéla Marie Jirků, Darja Čejková, Ladislava Pechová, Nanako Ishida, Jitka Petrová, Miroslava Kolářová Šulcová, Vendula Hegerová, Procházková, Matty Chaberová, Blanka Bohdanová, Michaela Žemličková, Markéta Vydrová, Eva Maceková, Lucie Kacrová
Petr Císařovský, Maxim Velčovský, Michael Rittstein, Jiří Kovanda, Boris Jirků, Michael Petrus, Jan Gruml, Štěpán Mareš, Josef Bavor, Pavel Čech, Libor Škrlík, Milan Chabera, Jaromír Plachý, Zdeněk Jirků, Petr Nikl, Petr Horáček.
Sportovci Kateřina Neumanová, Radek Jaroš, Ondřej Synek
Divadelníci Eva Holubová, Jana Krausová, Bob Klepl, Patrik Hartl, Jiří Vyšohlíd.
A také Blanka Matragi, Liběna Rochová, Zbigniew Czendlik, Mudr. Roman Šmucler,
Vyvolávací cena 200 Kč.

Výtěžek bude využitý na nákup pomůcek pro děti s postižením, hipoterapii a canisterapii. Jedná se o podporu služby, která poskytuje zdarma pomoc rodinám pečujícím doma o děti s postižením po celém Královéhradeckém kraji. V loňském roce poradkyně dojížděly do domácností 109 rodin.

 

Hradec Králové

Žižkovy sady - Open air program 2017

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme